Het beste uit jezelf halen,
wij helpen je graag!

Bij SIDN krijg je veel mogelijkheden om je vakkennis up-to-date te houden en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling door het volgen van trainingen. Daarnaast stimuleren wij samenwerking door teambuildingssessies en hebben wij een actieve personeelsvereniging. Haal ook het beste uit jezelf! Kijk of er nu een passende vacature voor jou is.

Werken bij SIDN

 • Medewerker customer service

  Ben jij een gedreven support medewerker die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Check dan de vacature medewerker customer service!

 • Recruiter

  Weet jij technisch talent snel te vinden en aan je te binden? Ben je proactief en bouw je continu aan uitbreiding van je netwerk? Lees dan snel verder en reageer op onze vacature!

 • Technisch applicatiebeheerder

  Ben jij een technisch applicatiebeheerder die graag wil werken in het hart van het Nederlandse Internet? Bekijk dan snel onze vacature!

 • DNS engineer

  Ben jij een gedreven DNS engineer die verantwoordelijk wil zijn voor de .nl-zonefile? Lees dan snel verder en reageer op deze vacature!

 • Linux engineer

  Ben jij een gedreven Linux engineer die wil werken in een complexe Linux-omgeving? Lees dan snel verder en solliciteer!

 • Product owner

  Weet jij als geen ander hoe je de belangen van verschillende stakeholders behartigt en vertaalt naar concrete acties voor het agile team? Check dan de vacature product owner!

 • Propositie developer online security

  Ben jij een gedreven ontwikkelaar van innovatieve proposities in het online domein én kun je die ook vertalen naar concrete initiatieven? Lees dan snel verder en reageer op deze vacature!

 • Over SIDN

  Lees meer over wie wij zijn, onze maatschappelijke betrokkenheid en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij ons netwerk.

 • foto van Marco Nijenhuis

  Marco Nijenhuis

  Informatieanalist

  Werken aan een veilig en werkend internet is leuk, interessant en uitdagend. Als Informatieanalist sta ik in de voorhoede als het gaat om veranderingen aan processen en applicaties. Doorvragen is een vereiste om te begrijpen wat er precies bedoeld wordt door mijn klant. Ik analyseer de implicaties van een ogenschijnlijk kleine aanpassing in een proces: als ik aan dit touwtje trek, valt er dan ergens anders iets om? Documenteren van het ontwerp is essentieel.  Het komt dus mooi uit dat ik zo nieuwsgierig en procedureel ben.

 • foto van Daisy Tiemes

  Daisy Tiemes

  HR adviseur

  SIDN groeit. Het vinden van nieuwe collega's is een leuke, soms pittige uitdaging. Technisch goed geschoolde en ervaren mensen zijn schaars. Eenmaal gevonden is het makkelijker, SIDN heeft veel te bieden. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en samenwerking. Door periodiek medewerkertevredenheidsonderzoek weten we wat er leeft en kunnen we hier goed op inspelen. Zo leidde het hoge aantal bevlogen en betrokken collega’s tot het sociale innovatieproject

 • foto van Jan Bus

  Jan Bus

  Technisch applicatiebeheerder

  Ik viel met de neus in de boter, want ik was pas twee maanden in dienst toen ik al mee mocht op het teambuildingsweekend van SIDN. Mooi moment om andere collega's beter te leren kennen. Binnen het team TAB heb ik namelijk veel met verschillende collega's te maken. Wij zorgen dat de systemen up and running zijn en nieuwe versies geüpdatet worden: risicoanalyses, adviseren, systeemtesten, monitoring en documenteren. Bij SIDN krijg je veel vrijheid om mee te denken hoe de infrastructuur verbeterd kan worden, en dat doe ik graag!